Nämä oranssit kynnet piristävät kyllä tälläisiä harmaan sateisia päiviä kuten tänään oli. Alla kuva muutamasta uudesta ja hyvästä tuotteesta.

Kuvassa on siis oranssi Loreal parisin Resist & Shine titanium lakka jonka numero on 187. Ostin sen Tuurista viime viikolla ja hintaa muistaakseni oli 1,95e. Tykkään tämän tyylisistä lakoista joissa on kunnollinen väri ja peittävyys. Inhoa lakkoja joita laittaa yhden kerroksen niin ne lähinnä näyttää aluslakalta, väristä ei ole hajuakaan. Tämä oli ihana tuttavuus.

Vieressä Avonilta tilaamani Nail Experts Pearl Shine- tuote, joka antaa kynnelle kestävyyttä, suojaa ja kiiltoa. Tuotteessa hentoa vaaleanpunainen sävy. pakkaus on siitä hauska että joudut puristamaan tuota muovista putelia että lakkaa tulee sutiin. Ensinhän puristin niin että sitä oli joka paikassa. Mutta äkkiä siihen sai tuntuman ja sain sudittua sitä kaikkiin kynsiin.

Heh, tässä nämä sitten olis. Ihan oikea oranssi väri eikä mikään hento sävy. I like!

Tämän uutuuden tilasin myös Avonilta. Kynsinauhabalsami joka on kosteuttava ja hoitava, sisältää manteliöljyä ja rauhoittavaa shea-voita. Tuote on pienessä peltisessä rasiassa ja siinä on kevyt ruusun tuoksu. Olen sitä laittanut aina kun muistan ja tykkään tästä balsamista.

Iltakahvin aika, siitä tulikin mieleen että aikoinaan mun lemppari kahviani oli Gevalia. Nyt sitä ei ole aikoihin näkynyt kauppojen hyllyillä. Siinä oli aromi paikallaan. Eikö Gevaliaa saa enään mistään??