Jokainen varmaan tietää millaista on aamuisin kun on hiukan kiire tehdä sitä ja tätä ja pitäisi vielä linja-autoonkin keretä. Mutta meikin teosta en tingi. Ei se kyllä kauaa aamuisin aikaa viekkään mutta olkoon vaikka tukka sekasin mutta naaman täytyy näyttää edes siedettävältä ettei kukaan pelästy

Ensin tietysti putsaan ja rasvaan kasvot kevyesti ja laitan silmänympärysvoidetta. Sen jälkeen teen pohjameikin.

Laitan Cliniquen Anti-blemish solutions -meikkivoidetta ( 02 fresh ivory ) tummiin silmänalusiin Cliniquen airbrush concealer-kynää (04 neutral fair ), Lumenen valokynää silmien ulkonurkkiin ja punaiset täplät ym. näpyt peitan kasvoilta Make Up Storen Eazy Cover red:lla ja näistä tuotteista olen tykännyt kovasti. Meikkivoide on vaan aika lopussa joten ajattelin kokeilla seuraavaksi jotain uutta.

Sitten sudin koko yläluomelle ja alaluomelle jotain näistä 4 luomarista, elikkäs Make Up Storea ja Lumenea, aivan ihanat värit.

Nämä Mariela Sarkiman smoky eyes-siveltimet ovat ollee jokusen kuukauden käytössä ja nämä ovat minun käteeni ja sutimiseeni oikein passelit.

Siten rajaan yläripsien tyveen mustalla Maybellinen Master Drama kynällä. Jälki on vahva ja hyvä ja pysyy kun tauti  Kokeilussa ripsivärinä Lumenen Natural Coden Dual Booster. Kaksi harjaa, kahdenlainen look, arkeen ihan ok ripsari.

Ja niinä aamuina kun näytän kuolleelta laitan alaluomen sisärajaan tätä loistavaa meikkikynää Lumenen Natural Coden Peach sävyä, kirkastaa katseen juuri sopivasti. Suosittelen!

Viimeiseksi Rimmelin Stay Matte-puuteria 005 silky beige ja Avonin colour and contour Rose glow punaa poskille. Ja eikun kiireesti kämpästä ulos!

Näillä minä taion naamatauluuni eloa ja väriä.