Kicksin uusin lehti oli kulkeutunut postimiehen kainalossa meille asti.

Lehdessä oli 3 erilaista meikkiä jossa pastellit vivahteet ja pehmeät sävyt sopivat tulevaan kevääseen kuin nenä päähän.

                  

Tämä sinivihreä-silmämeikki on suosikkini. Lehdessä on käytetty omenan vihreää Make Up Storen cypershadow Paradise ja vedensinistä Viva La Divan eyeshadow nro. 662. Aivan loistava yhdistelmä!

Itseltäni löysin melkein samaa sävyä olevat luomivärit.

Avonin Electric purple-paletistä löytyi tuo hempeä vihreä ja H&M sinisestä paletista löytyi tuo toiseksi vaalein sävy. Vihreää yläluomelle ja sinistä alas ripsien tyveen. Jos huomen aamuna ei kovasti nukuta niin voisi ihan ruveta tätä tehtailemaan.

Isadoran Kevät kokelmassa on mahtava luomiväripaletti jossa on pastellisävyjä, jolla onnistuu tehdä tuo sinivihreä silmämeikki sekä alla oleva liilaroosa!

            Liilaa ja roosaa luomille

               

Tässä meikissä on käytetty liilana Lancômen Ombre Absolut Eyeshadow Nro. A40 ja roosana Clarinsin Mono eyeshadow nro. 18.

Roosat huulet, läpikuultava meikkipohja ja vaaleanroosa poskipuna.

Huulipuna Isadoran Jelly Kiss nro. 54

Poskipuna Make Up Storen Blush Fresh

Meikkipohja Max Factor Ageless Elixir Foundation.

Tämä hempeä meikkilookki teki minuun vaikutuksen. Raskaat rajaukset ja ripset voisin jopa minäkin kevääksi / kesäksi luovuttaa muille. JA tutustua nuihin pastellisävyihin lähemmin. Saa nähä onnistuuko mutta aina on hyvä kokeilla uusia juttuja. Vai mitä mieltä olette tulevan kevään meikkitrendeistä?