Takana kiireinen viikko ja siitä johtuen todella tummat silmänaluset, vähäiset unet ei ainakaan ole auttaneet tilannetta. Aamulla peiliin katsoessa silmien alla pilkottaa sini-puna-liilan väriset läiskät. Not Nice!

Selailin tuossa Sokoksen verkkokaupan sivua ja totesin että siellä olisi kaupan muutama varteen otettava tuote tuohon mainitsemaani ongelmaan.

NO 7 Protect & Perfect eye cream. Häivyttää tummia silmänalusia, silottaa ja heleyttää.

UUTUUS! Gosh For Your Eyes Only-voide. sisältää aktiivisia ainesosia jotka on erityisesti suunniteltu häivyttämään tummentuneita silmänalusia ja vähentämään turvotusta elvyttäen verenkiertoa ja palauttaen ihon kimmoisuuden.

Fade Out White Eye Cream-voide. Tummia silmänalusia vaalentava ja turvotusta vähentävä voide. Kosteuttaa ja estää ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Nuxe Nirvanesque Contour des Yeux-voide. Vähentää ilmejuonteita, silottaa, vähentää ryppyjä ja vaalentaa tummat silmänaluset. Tarkoitettu 30+..

Tässä osa tuotteita joita bongailin. Ja näistäkin on jo vaikea valita. Onko kenelläkään kokemusta näistä tuotteista? Tehosiko nuo niinkuin lupasivat? Tarvitsen todella hyvän ja tehokkaan tuotteen nuille mun silmille.

 

Oikein ihanaa viikonloppua!