Tämä mennyt viikonloppu oli aika karsea. Eilen sairastuin mahatautiin ja kuume nousi melkein 39 asteeseen, joka on ihme sillä minulla ei ole juuri koskaan kuumetta. No oloni on hiukan parempi tänään, mutta tyttöni sairastuivat ja kaikilla on aika etova olo, joten itseäni piristääkseni kuvasin hiukan tämän hetkisen meikkipohjani tuotteita.

        

                 

Nämä 2 tuotetta ovat minulle uusia tuttavuuksia joita en ole ennen käyttänyt. Lumenen Crystal Radiance Primer ja Skin Tone Perfector 10 Honey glow. Jompaa kumpaa aamulla laitan hyvin kosteutetulle kasvojen iholle.

      

Uusi tuttavuus on oikean puoleinen Cliniquen All About eyes Concealer nro 04 Medium petal. Sillä saa hyvin silmänalusien tummuuden piiloon ja sitä tarvitsee vain pienen tipan, on runsas pigmenttinen tuote. Tykkään. Sen jälkeen siirryn peittämään hiukan laajemmalta alueelta punoituksen, epätasaisuudet ja näpyt. Tuotteena Lancômen Effacernes Longue Tenue 02 Beige Sable. Riittoisa ja hyvin peittävä tuote.

             

Seuraavaksi sudin MsChic Baked Mineral foundation Light 1N. Olen vasta oppinut tätä käyttämään ja kyllä olen tuotteesta tykännyt. En ole muita mineraalipohjia käyttänyt joten en osaa sanoa onko tämä muihin tuotteisiin verrattuna hyvää. Itse kyllä tykkään.

       

Poskiin Clarinsin Blush Prodige Illuminating Cheek Colour Soft Peach 02. Aivan ihana puna kesäposkille, hehkua!

             

Lopuksi hitunen Lumenen aurinkopuuteria 1 Sunrise-aamurusko. Ja aamu näyttää paljon mukavammalta! :)

Nyt katsomaan Kostoa nauhalta.

Ai juu, mistä tuotteista teidän kesäinen meikki / meikkipohja koostuu?