Aivan loistava tv-sarja MTV3:lla sunnuntaisin. Tämä on just sellainen sarja jonka parissa haluan sunnuntai-iltani viettää.

        

Kotikonnuilleen Hamptoniin pitkän tauon jälkeen palaava Emily Thorne on nuori älykäs nainen, jolla on Menneisyys.

Pitkään kostoa suunnitelleella Emilyllä on vihdoin tilaisuus tasata tilit menneisyyden kanssa!

Hamptonin asukkaat

KostoEmilyn eniten vihaama henkilö on rikas ja manipuloiva Victoria Graysonia (Madeleine Stowe; mm. Short Cuts - oikopolkuja, Viimeinen mohikaani, Olimme sotilaita, 12 apinaa). Nainen on Graysonin perheen matriarkka ja Hamptonin seurapiirien kuningatar, jolla on synkkä salaisuus - osallisuus Emilyn perheen tuhoamisessa.

 

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Conrad Grayson (Henry Czerny; Vaarallinen tehtävä, Isku Kolumbiaan) on perheenpää ja mies, joka on valmis tekemään mitä vain paetakseen skandaalia.

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Pariskunnan poika Daniel (Joshua Bowman; So Undercover, Holby City) ei voi vastustaa Emilyä.

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Seurapiireissä viihtyvä tytär Charlotte (Christa B. Allen) tuntee vetoa pahoihin poikiin.

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Keskittymistä kostoon kuitenkin herpaannuttavat niin menneisyydestä tuttu Jack Porter (Nick Wechsler; Roswell) kuin romanttiset kuviot Danielin kanssa. Jack on auttanut koko elämänsä ajan perheyrityksessä Stowaway Tavernissa, ja kun kohtalo tuo Emilyn hänen elämäänsä, jää tuttuuden tunne vainoamaan hänen mieltään.

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Declan Porter (Connor Paolo; Gossip Girl) on Jackin pikkuveli, jota rikkaiden lomalaisten maailma ja erityisesti Charlotte kiehtoo.

Hamptonin asukkaat

Kosto


 

Nolan Ross -nimisellä miehellä (Gabriel Mann; Medusan verkko) on yhteys Emilyn menneisyyteen, mutta osansa myös tämän tulevaisuudessa.

Kosto sunnuntaisin 25.3.-19.8.2012 klo 21.00