Lähdin aamupäivällä käymään kaupungilla ajatuksena olla ostamatta oikein mitään, lähinnä tsekata vaan alelaarit. Menin käymään Kicksissä josta löysin muutaman Make Up Storen luomivärin ja Paul Frankin Lip Smacker.

Vasemman puoleinen luomiväri on nimeltään Fantastic ja oikean puoleinen Zone. Normaalisti suosin mattaisia värejä mutta viime aikoina on käteeni osunut näitä hiukan kimaltavampia tuotteita. Paulin huulirasva tuoksuu kahvin ja suklaan sekoitukselta, eli just passeli mulle! Nämä oli -50%.

Sitten jalkani pakosta veivät minut Seppälään jossa on jonkun aikaa ollut paita myynnissä jota olen himoinnut, mutta nyt vasta sain sen ostettua.

 

Tässä kuvassa toi väri ei ole ihan kohillaan

Tässä parempi! Tuli ostettua ehkä kokoa liian iso mutta tässä mallissa se ei juuri haittaa. Tässä on väriä jota kaipaan tähän aikaan vuodesta. Tämän kanssa tummat legginsit ja nämä:

Itse kutomani säärystimet. Absolutely Fabulous!

Tämä uuden vuoden aatto menee kotosalla. Illalla sauna, sitä ennen voisi syödä tortilloja ja muita herkkuja. Myöhemmin voisi katsella jonkun leffan ( jos telkusta tulee jotain ) tai sitten uppoutua tänään ostamaani kirjaan:

Kirsti Ellilän Pelastusrenkaita.

 

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat!

Kaikkea Hyvää Uudelle Vuodelle 2012!