Olen joitakin kuukausia käyttänyt Cliniquen all about eyes rich- voidetta silmänympärysiholle ja ei tämä rasva ole oikein sopiva minun tarpeisiini.

             

             

Tämä voide kyllä kosteuttaa hyvin silmänympärysihon, mutta muita vaikutuksia ei minun silmieni ympäristölle tapahtunut. Riittoisa purkki, tavaraa 15ml ja vielä on jäljellä, mutta tummat rinkulat silmieni alla jatkavat eloaan.

Kävin tänään apteekissa hakemassa sormeni leikkaushaavaani varten sidetaitoksia ja huomasin hyllyssä kiintoisan paketin.

             

Clinidermin Age Correct Day & Night Eye Care -voide. Samassa purnukassa erikseen päivä- ja yövoiteet silmän ympäryksille.

www.cliniderm.fi/face_care/age_correct_40/tuotteet.aspx

Tuotteesta kerrotaan näin:

Vaikuttaa heti tasoittaen silmänympärysihoa, kiinteyttää ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun. Päivävoide vähentää turvotusta ja poistaa tummuutta. Yövoide edistää ihon uudistumista. Sisältää anti-age peptidejä, niasiinia ja E-vitamiinia.

             

Laitoin kämmenelleni molempia voiteita. Ylempänä on päivävoide, hieman punertava sävy ja alempana yövoide, vaaleampi ja ehkä hieman hoitavamman oloinen. Minulla odotukset korkealla tämän tuotteen suhteen ja toivon todella että se auttaisi hillitsemään nuita tummia rinkuloita silmieni alla.

Mitä voiteita te käytätte hoitamaan ohutta silmänympärysihoa? Oletteko löytäneet jotain tehokasta apua tummiin silmänalusiin, turvotukseen, juonteisiin?