Mulla oli tänään aika näöntarkastukseen, näkö ei sinällään ole huonontunut, mutta halusin uudet lasit, Policen sinisankaiset upeat naaman koristajat ja plussana näen nyt tarkemmin kauas. Silmäasemalla oli tarjous: ilmainen näöntarkastus, ota 2 maksa 1. www.silmaasema.fi/etusivu/ Joten otin silmälasit ja ihanat sinisankaiset aurinkolasit vahvuuksilla. Totesin samalla etten ole koskaan omistanut kunnon aurinkolaseja. 2 viikkoa pitäisi malttaa odottaa nuita laseja... Hyvää kannattaa odottaa.

Kauppareissulla poikkesin kotipizzaan pizzalle, jotenkin kaipasin oikein rasvaista lättyä naamariin :)

12
 
 
 
 
 
The American
The American (2010)
Lajityyppi: Toiminta, draama, trilleri
Levittäjä: FS Film Oy
 
Ensi-ilta: 8.10.2010
Kesto: 1h 48 min
 
Ikäraja: 12

Control-elokuvan ohjaaja Anton Corbijn jatkaa tyylikkäällä linjalla uudella elokuvallaan, jossa palkkamurhaaja (George Clooney) piileksii Italiassa viimeistä tehtäväänsä varten. Lisäväriä toimintatrilleriin antaa suomalaisnäyttelijät Irina Björklund ja Samuli Vauramo.

 
 

Täytyy sanoa että minulla oli ennakkoluuloja tätä leffaa kohtaan, mutta täytyy sanoa etten ole nähnyt tämän tyylistä leffaa koskaan tai ainakaan piiitkiin aikoihin. Jätti jälkensä minuun. Loistava!

Jäätelöauto tulee kohta, mennään muksujen kanssa ostamaan

 

Toffeevene - Kotijäätelön suosituin tuote. Vaniljakermajäätelöa ja toffeekastiketta kaakaokuorrutteella.Toffeeveneitä,

Tuplanougat - Vaniljakermajäätelöä samettisella nougattäytteellä ja -kuorrutteella.Tuplanougattia,

Tenavatuutit - Vanilja- ja mansikkakermajäätelöä sekä maitosuklaarakeita, maitosuklaatähtiä tai hedelmänmakuisia sokerirakeita. ja Tenavatuutteja.

www.kotijaatelo.fi/Tuotteet/Tuotteet/Sekoituspakkaukset.aspx

Bon apetit! :D