Minulla on kauhea neuroosi nyppiä joka ilta kulmakarvojani. Pelkään että ne on kohta ihan olemattomat. Mutta en voi nyppimishaluilleni mitään. Mutta siihenkin hommaan pitää olla hyvä työ väline.

Tässä on mun pinsetit, reunimmaiset nuista on samanlaiset. Oikean puoleinen on kovassa käytössä.

                

Tämä malli istuu hyvin käteen ja saan siitä hyvän otteen. En kuollakseni muista näiden merkkiä, mutta ihan markettipinsetit. Näissä "halpis" vehkeissä on myös eroja.

                

Samanlaiset siis pussissa varalla.

EN voi ottaa riskiä että talosta ei löydy toimivia pinsettejä. Kerron siihen liittyvän pienen tarinan: 2 Vuotta sitten  lähdin lomamatkalle Turkkiin 2 Vkoksi ja tietenkin ihan ensimmäisien päivien aikana pinsettini meni rikki!!!  Ja voitteko kuvitella mikä oli olotila kun en päässyt nyppimään kulmakarvoja ja en saanut korjattua niitä. Sen takia minulla on aika nykyään reissussa mukana 2 pinsetit!

Tässä on varapinsettien varapinsetit. Aivan eri mallia ja ei niin hyvät käsissä, mutta hädän tullessa kelpaa kyllä!

Pitäisi ihan panostaa ja ostaa kunnon työväline tähän mun neuroosin avuksi, joka kestää ja kestää. Onko teillä joitain hyviä pinsettijä käytössä? Entäs neurooseja?

Ja lopuksi hyvä korppuvinkki:

                        

Oletteko maistaneet näitä Krisprolls-täysjyväkorppuja? Nämä maistuu ihan pelkiltään, voin kanssa, tuorejuusto ym. päällisillä ja on muuten hyvää! Pitkästä aikaa muistin nämä herkut ja veti ihan suun makiaksi!