Ostin alkuvuodesta muutamia Clarinsin tuotteita, jotka olen todennut iholleni hyviksi.

Joku aika sitten suunnittelin ostavani uuden meikkivoiteen ja ostin sitten tämän:

         

Kuvan keskellä uusi Truly Matte Foundation SPF 15. Sävy oli ehkä hieman tumma talven kalpealle iholleni, mutta hieman päivetystä saaneena tämä on loistava tuote. Nyt olen sekoittanut meikkivoiteeseen Clarinsin valovoidetta / heleyttäjää.

         

Näin kerrotaan tuotteesta.

Rasvattoman Clarins Truly Matte Foundation -meikkivoiteen koostumus on erinomainen kiiltävälle iholle. Kasviuutteet (valkopeippi ja kastanja) säätelee talituotantoa, supistaa huokosia ja rauhoittaa ihoa. Iho pysyy mattapintaisena pitkään. Anti-Pollution -yhdiste suojaa ihoa saasteiden haittavaikutuksilta ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Meikkivoiteen Auto-Focus -yhdiste koostuu pigmentteistä, jotka saavat aikaan valoa heijastavan lopputuloksen ja tasaisen sävyn ja peittävyyden kaikissa valo- ja ilmasto-olosuhteissa. Sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle.

         

Clarins Pore Minimizing Serum. Tätä käytän iltaisin.

Ainutlaatuinen koostumus, joka hidastaa ihon talineritystä, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja saa ihon näyttämään virheettömältä. Ihosta tulee päivä päivältä sileämpi, säteilevämpi ja mattapintaisempi. Clarins Pore Minimizing Serum -hoitotiivisteen vaikuttavia aineita ovat alppihorsma, valkopeippi ja vehnäproteiinit, jotka syväpuhdistavat ja jättävät ihon mattapintaiseksi, chrysin, joka tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä Madagaskarissa kasvava tulikruunu, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Kiinanruusu ja glistin kiinteyttävät ihoa. Lehmus rauhoittaa ihoa.

         

Clarins Hydra-Matte Lotion. Tätä laittelen aamuisella.

Ihanteellinen Clarins Hydra-Matte Lotion -emulsio sekaiholle. Kevyt koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti siellä missä kosteutta tarvitaan ja ehkäisee samalla ihon kiiltoa T-alueella (otsa, nenä ja leuka). Vaikuttavia ainesosia ovat lehmusuutteet ja vihreä levä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat sekä valkopeippi, sinkki, B6-vitamiini ja Alpeilla kasvava Chrysin-horsma, jotka jättävät ihon mattapintaiseksi ja vähentävät liiallista talineritystä rasvaisilla ihoalueilla. Madagaskarissa kasvava tulikruunu syväpuhdistaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Clarinsin Anti-Pollution -yhdiste (valkoinen tee, linnunkaali ja glykokalvo) suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja vapailta happiradikaaleilta. Sopii sekaiholle.

Todella hyvät tuotteet yhdessä käytettynä.

Sekaihoni tykkää näistä mattaistavista tuotteista.