Meille tuli eilen hoitoon vauva 4kk ikäinen poika.

          

Tutustuttiin eilinen päivä hoidokkiimme ja meidän Rakkauspakkaus otti hyvin vauvan vastaan, mitä nyt meidän terhakka emäntä opetti tulokasta talon tavoille :)  Tänä aamuna ne jopa leikkivät ihan sovussa.

         

Maanantaina pitäisi palauttaa pentu omistajalleen takaisin. Saa nähdä raaskiiko ;)

         

Sitten ruoka-asiaa kun tuli kauhea nälkäkin tässä päiväunien jälkeen :D Tein toissapäivänä Pirkka ohjeen mukaan tonnikalalasagnea ja täytyy sanoa että tästä tuli yksi lemppareistani ja jää varmasti meidän perheen vakioruokalajeihin.

www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/mita_tanaan_syotaisiin/alasivu

Ainekset 5 - 6 annosta
9 - 11 Pirkka lasagnelevyä
2 tlk (à 200 g) Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
2 (150 g) sipulia
2 valkosipulinkynttä
1/2 rkl öljyä
1 tlk (500 g) Pirkka tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 1/2 dl (100 g) Pirkka maustekurkkuviipaleita
1 tl Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
  mustapippuria
1 tlk (5 dl) Valio Viola Mustaleima juustokeittoa
  Pinnalle
1 1/2 dl (75 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Valuta tonnikalat. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska, tonnikalat, hienonnetut maustekurkut ja mausteet. Hauduta kannen alla 5 - 10 minuuttia.
Vaihe 2
Voitele lasagnevuoka. Kaada vuoan pohjalle tonnikalakastiketta ja levitä päälle lasagnelevyjä. Kaada levyjen päälle tonnikalakastiketta ja juustokeittoa. Täytä näin seuraavakin kerros. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokeittoa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Vaihe 3
Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.

       

        Helppoa ja herkullista.

Leppoisaa lauantaita!