Olen aina rakastanut kirjoja ja lukemista. Nyt viime vuosina lukeminen ollut lähinnä nuita Oliviaa ym. Mutta ostelen silti kirjoja varastoon aina kun näen mielenkiintoisen opuksen hyvällä alennuksella.

Luen viihdyttävää romantiikan täyteistä hömppää pääasiassa. Kirjan maailmaan pakenen hektistä arkeani ja kun avaan kirjan minun on luettava se ahmimalla sivuja jotta loppu ei venähdä. Nyt minulla on 5 kirjaa jotka odottavat avaamista. Ajattelen aina että ensi viikonloppuna löllötän ja luen, mutta nyt on mennyt yli puoli vuotta tota hokien

3 pokkaria. Katri Manninen Kesä Kaliforniassa ja Loma Losissa. Kirjat kertovat  Marikan matkasta Amerikkaan Annika-serkun luokse tutustumaan luksuselämän kirjoihin ja luvassa romantiikkaakin, ehkä..

Elizabeth Noble Lukupiiri on tarina 5 naisesta jotka tapaavat kuukausittain lukupiirissa. Puhuvat kirjallisuudesta sekä perhe-elämän ja parisuhteiden kiemuroista. Ystävyys ja luottamus= lämminhenkinen kertomus lukupiirin naisista.

Sophie Kinsella Kevytkenkäinen Kummitus.Vilkkaan mielikuvituksen omaava Lara saa seurakseen isotäti-Sadien haamun, jonka mielestä Lara viettää todella tylsää elämää. Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen.

Uusin hankintani Candace Bushnell Carrien nuoruusvuodet.

Sivuja n. 400 ja kirjakaupan alelaarissa tällä teoksella oli hintaa 5,90e. Aika löytö lomalukemiseksi tai ensi viikonlopuksi. Meinasin nimittäin viettää nyt sen löllimisviikkiksen jonka olen kyllä ansainnut!

Ai, niin olen yrittänyt metsästää Tuija Lehtisen uusinta Miss Seinäruusua pokkarina, mutta en ole mistään löytänyt. Tuija Lehtinen on ehdoton lempikirjailijani!

Onko nämä teille tuttuja kirjoja? Mitäs kirjoja te mielellänne lueskelette?