Lauantai alkoi perinteisellä jääkaapin täydennys reissulla Prismaan ja sitten alkoikin petivaatteiden vaihto ja laittelinkin peitot ja tyynyt parvekkeelle tuulettumaan.

         

Meinasin että olisin päässyt pyykkituvalle pesemään samantien lakanat ym. mutta muistinkin että huomenna on kuivaushuoneiden maalaustalkoot joten ei ollut asiaa pyykille. Olin luvannutkin osallistua huomisiin talkoisiin mutta muistini on mitä on..

         

Asumme sellaisella alueelle että siellä sijaitsee monta mukavaa yritystä mukaan lukien Filmtown jossa aika ajoin vierailen muksujen kanssa. Yllä olevaan kuvaan osui sattumalta 4 parhaimman tv-sarjan DVD:itä. Sinkkuelämää, Frendit, Pako ja 24. Pako on mielestäni tv historian parhaimpia sarjoja. Onko siellä samaa mieltä olevia kanssa ihmisiä?

         

Filmi saaliimme: The american, Salainen agentti 86, Karvakamut 2, Katti, Jackass 3, Splice ja Paranormal activity 2. Filmitownissa on kanta-asiakkaille tarjous 7 filmiä, 7 vuorokautta 9 euroa (ennen 7 e.) Tuollaisen paketin usein otamme. Saa ihan kiireettä tsekkailla filmit milloin itselle käy.

          

Lounaaksi päätimme poikani kanssa tehtailla lihamurekkeen ja pottumuusia.

                   

Masu oli hyvin onnellinen maistuvasta lounaasta. Sen jälkeen päikkärit, kahvit ja saunaan.

        

Ylläolevan jalkakuorinnan ostin joku aika sitten loppuneen Avonin jalkakuorinnan tilalle. Muutaman kerran tuotetta kokeiltuani olen ihastunut sitrustuoksuun, koostumukseen ( sopivan rakeista ja jämäkkää ) ja hinta-laatu suhteeseen! Tätä ostan varmasti jatkossakin. Tykkään muutenkin Freemanin jalkahoito-tuotteista ja joskus olen omistanut aprikoosi-kasvokuorinnankin ja ei ole moitittavaa näistä ollut.

www.sunrisecosmetics.fi/freeman.htm

Nyt sipsien ja karkkien pariin ja LEFFA- ruutuun. Ihanan leppoisaa lauantai-iltaa!