Arkisiin aarteisiin ei kuulu korvakorut. Joitakin vuosia niiden käyttö lopahti. Minulla on lyhyt tukka joten korvakorut ei mielestäni sovi tämän hetkisen tukkatyylini kanssa. Vierastan ohimoiden alla kolisevia killuttimia! Ehkäpä niidenkin aika tulee vielä.

         

Ylhäällä oleva iso rannekoru on H&M :stä ostettu jo aikaa sitten, mutta käytän sitä paljon koska siinä on jokainen pala erivärinen, se on hauska. Sen vieressä oleva valko-musta delfiinirannekoru on ystävältä saatu tuliainen Turkista.

Alhaalla Glitteristä ostettu koru jossa violetti sydän ja uusin rannekoruni taitaa olla tämä Avonilta tilattu. Näitä pidän paljon, en osaa oikein olla jossei ranteissani ole mitään.

           

Tässä on kaulakoruni joita pidän myös usein. Vasemman puoleinen on muistaakseni tullut lahjaksi jonkin tilauksen yhteydessä, siihen kuulu samanlainen rannekoru myös, mutta tätä kaulakillutinta pidän enempi. Keskellä oleva valkoinen sydänkoru on löytö kesäkirpparilta ja ihastuin siihen heti sen nähtyäni toisen naisen kädessä. Onneksi sain sen! Ja pöllökoru on ostettu halpakaupasta ja se on ihan ehdoton ykkönen tällä hetkellä.

           

         

Nämä sormukset arkisin koristavat nimettömiäni. Rakastan tuota hopeista isoa sormusta jonka olen äidiltäni saanut teini-iässä. En muista mistä äitini on sen saanut. Täytyykin kysyä joku päivä tuon sormuksen tarina.

         

Sininen ja violetti ranneke on ostettu Glitteristä ja Quartz o.n.e-rannekelloni on silmäteräni

         

Näitä kukkasia sijoittelen paitojen / mekkojen rinnuksiin ja tuo sininen on viime aikoina koristanut hiuksiani. Suloisia!

Onko teillä jokin koru joka on erityisen tärkeä teille? Ja minkälainen tarina siihen liittyy?