Joten aamulla tein Suklaakakun, suklaakekseistä, suklaasta ja suklaakermavaahdosta... Kuulostaa hmm.. suklaiselta!

Ohjeen näin viime viikon Keskisuomalaisen välissä tulevasta Valion Kotiruokaa lehdestä.

                  

        

Ainoa asia joka ohjeessa mietitytti oli liivatelehtien käyttö. En ollut koskaan aiemmin sellaisilla tehnyt mitään.

        

Pohjaan tuli keksiä, pähkinärouhetta ja rasvaa.

       

        

        

Suklaakermavaahto, tämä oli hyvää näinkin!!

               

Sulatettu suklaa

        

sitruunatuorejuuston joukkoon. Ohjeessa oli mangotuorejuustoa, mutta ilmeisesti 12 000 muutakin halusi tehdä tämän kakun ja ne oli Prismasta loppuneet! Joten sitruunaversio sai kelvata ja luulen että tämä on paljon parempaa!

        

Liivate ja kermavaahto kulhoon.

                

tuorejuusto-vaahtihässäkkä vuokaan ja jääkaappiin hyytymään.

              

Suklaarouhetta ja mansikkaa koristeeksi.

             

               Hyvää äitenpäivää!!