Ajattelin tänään että siistin ja tsekkaan meikkini ja samalla ajattelin kuvailla luomivärini joita käytän useimmiten. Kaapissa oli jotain vanhempiakin paletteja joita en ole käyttänyt aikoihin ja niitä katsottuani totesin että ei niitä tule käytettyäkään ja osan heitin pois ihan hygieniasyistä. Joten asiaan.

Nämä ovat Avonin True colour-paletteja. Vasemman puoleinen on nimeltään Smokey eyes ja oikean puoleinen Electric purple. Molemmista paleteista jää käyttämättä nuo vaaleimmat värit.

Ylärivi: vasempi on Maybellinen Savanna Green. Olen tykännyt sitä sutia kun siinä on ruskea-kultaa ohessa. Sen vieressä on Rimmelin sininen 500 Posh peacock -luomiväri. En vielä ole ihan lämmennyt tuolle!

Alarivi: Kaikki 3 ovat Nivean pure & natural colours-sarjaa. Vasen on nimeltään Vivid Green 16, keskellä Mystic Plum 14 ja oikealla Foggy Grey 18. Nämä Niveat yllättivät minut, näitä on hyvä levittää ja pysyvyyskin ihan ok. Positiivinen juttu!!

Vasemmassa reunassa Diorin matkakokoinen paletti jossa on kolme ruskean sävyä, joista käytän vain tumminta ja huulipuna ja kiilto. Sain sen kaupan päälliseksi. Yllä liilan sävyinen paletti BeYu nro: 48. Hyvät sävyt ja ok suti pakkauksessa. Ja alla Cliniquen Beach Plum. Tykkään kovasti tuosta luumun värisestä. Tämänkin olen saanut kaupan päälliseksi.

Nämä ovat uusimmat hankintani ja olen aivan lovena näihin. 

Ylärivi: molemmat Make Up Storen Zone ja Fantastic. Kivat helmiäiset.

Alarivi: Make Up Store Endless, luumuinen mattaväri ja vieressä Lumenen Saaristomeri. Tämän sinisen sävyn innoittamana rakastuin sinisiin silmälasikehyksiin jotka täytyy käydä ostamassa!! Kalliiksi tuli tuo Lumenen heräteostos!!

Nyt on lähdettävä tekemään hedelmäsalaattia ja saunaan.

Letkeää lauantaita!